Forstå processen

 

Hvis din idé eller projekt understøtter vores udviklingsstrategi, er det en god ide, at du sætter dig godt ind i ansøgningsprocessen.

At søge og få udbetalt LAG-midler er nemlig en proces, der samlet strækker sig over flere år og stiller betydelige krav til ansøgeren. Derfor bør du tidligt i forløbet vurdere, om du mener at kunne leve op til kravene, eller om du skal gå andre veje for at få realiseret din idé. Det er også en god idé at gå i dialog med en af vores koordinatorer.

Hos LAG kan vi hjælpe dig med projektbeskrivelse og ansøgning samt vejlede dig i den aktive projektfase og projektafslutningen. Men som ansøger og projektholder er du selv ansvarlig for alle konkrete opgaver i relation til projektansøgningen, fx projektbeskrivelse, indhentning af tilbud, lønudbetalinger, timesedler, budget, regnskab og slutrapport.

Du kan læse mere om LAG-ordningen på livogland.dk, der er en hjemmeside fra Bolig- og Planstyrelsen. Her finder du relevante vejledninger, skemaer, tjeklister og meget mere.

Er du stadig i gang med at udvikle din idé, eller mangler du at få styr på din forretningsplan, bør du rette henvendelse til din kommunale kontaktperson, inden du tager fat i os.

Grundlæggende er der tre faser i processen:

LAG Bornholm

Klaus Hansen Petersen
Koordinator
Tlf: 24 20 84 02

khp@xn--lag-sjllandsyd-5ib.dk

Alle hverdage
8.30-15.00

Ansøgningsfasen

Du skal oprette dig som bruger i vores online-ansøgningssystem, der bruges hele vejen igennem.

Gennemførelsesfasen

Mens du gennemfører dit projekt, er det vigtigt at holde styr på papirarbejdet.

Udbetalingsfasen

Når projektet er slut, søger du om udbetaling af dit støttetilsagn ved behørig dokumentation.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinator er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi og vejledningen om tilskud fra LAG-midler, da de danner rammen for vores arbejde.

 

Rikke Sønder

Koordinator

TLF: 2896 2555

ris@dividendo.dk

LAG Sjællandsyd

 

LAG Sjællandsyd er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikter og lokalsamfund i Stevns, Faxe, Næstved og Vordingborg Kommuner. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

 Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende i kommunen kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at kontakte vores koordinator.

 Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.

LAG Sjællandsyd


Tel.: 2896 2555
ris@dividendo.dk

Post og pakker kan sendes til;
LAG SjællandSyd
Ringstedgade 140
4700 Næstved

Læs vores Cookie- og Privatlivspolitik

Tilgængelighedserklæring

Følg os på Facebook