Vi støtter projekter, der skaber liv og vækst i lokalsamfundet

LAG SjællandSyd er en ny LAG der erstatter den tidligere Udvikling Stevns og den tidligere LAG Sydsjælland. LAG SjællandSyd råder over et årlig beløb på ca. 4,6 millioner, der skal anvendes til at indstille gode projekter i Vordingborg, Næstved, Faxe og Stevns Kommuner.

Erfaring fra tidligere perioder er at de indstillede projekter i gennemsnit (der er stor variation) er indstillet til tilsagn på 250.000 – 300.000 kr. 

Nedenfor ser du et lille udvalg af de projekter som har været støtte i de tidligere LAG’er i området. De projekter som LAG SjællandSyd har indstillet i 2023 kan ses HER og i takt med at der indstilles projekter i 2024 vil de kunne ses HER

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinator er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi og vejledningen om tilskud fra LAG-midler, da de danner rammen for vores arbejde.

 

Rikke Sønder

Koordinator

TLF: 2896 2555

ris@dividendo.dk

LAG Sjællandsyd

 

LAG Sjællandsyd er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikter og lokalsamfund i Stevns, Faxe, Næstved og Vordingborg Kommuner. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

 Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende i kommunen kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at kontakte vores koordinator.

 Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.

LAG Sjællandsyd


Tel.: 2896 2555
ris@dividendo.dk

Post og pakker kan sendes til;
LAG SjællandSyd
Ringstedgade 140
4700 Næstved

Læs vores Cookie- og Privatlivspolitik

Tilgængelighedserklæring

Følg os på Facebook