Gode råd til dig
som projekt-holder

Gode råd til dig som projektholder

Tillykke med at være blevet projektholder!

Hos LAG SjællandSyd glæder vi os til at se, hvordan du med vores støtte vil være med til at skabe udvikling i netop dit landdistrikt. For at sikre at du bevarer overblikket til du skal have din støtte udbetalt, har vi samlet vores 5 bedste råd nedenfor:

  • Når du modtager dit tilsagnsbrev fra Plan- og Landdistriktsstyrelsen så læs det grundigt og bemærk om der er sat nogle særlige betingelser for dit projekt som du skal være opmærksom på.
  • Hvis dit projekt har et samlet budget på over 300.000 kr. så husk at du skal indhente to underhåndsbud inden du vælger leverandører og dermed sætter projektet i gang. Tilbuddene skal indhentes ved skriftlig opfordring og det er vigtigt at gemme en kopi af mails med opfordringerne og mails med henholdsvis accept og afvisning af tilbud.
  • Tjek løbende at de fakturaer der modtages, er udstedt til den projektholder der er angivet i tilsagnsbrevet og at projektets gennemførelsessted fremgår af fakturaerne.
  • Sørg for at tjekke at der på betalingsdokumentationen fremgår dato for betaling, beløb, modtager- og afsender ID (kodelinje eller konto nr. egen tekst godkendes ikke). Gem betalingsdokumentation løbende. Hos nogle pengeinstitutter opkræves der et gebyr hvis for data der ligger mere end et år tilbage i tid.
  • Lav en mappe, hvor alt materiale på projektet inkl. fakturaer, betalinger og relevant kommunikation med leverandører/offentlige myndigheder opbevares.

Husk derudover at det altid er muligt at kontakte vores koordinator for hjælp, hvis du er i tvivl om noget i forhold til dit projekt.  

Projektvejledning

Ændringer

Husk at hvis du ændre dit projekt, så skal ændringerne altid godkendes inden de gennemføres.

Når du vil søge om udbetaling

Har du mulighed for at søge om rateudbetaling eller er du klar til at søge om slutudbetaling?

Skiltning

For nogle projekter er der krav om skiltning. Tjek derfor i tilsagnet om dit projekt er omfattet af kravet.

Få hjælp i udbetalingsprocessen

Vores koordinator er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for vejledning om udbetalingsprocessen. Det er gratis at få vejledning.

Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst dit tilsagn grundigt igennem.

 

Rikke Sønder

Koordinator

TLF: 2896 2555

ris@dividendo.dk

LAG Sjællandsyd

 

LAG Sjællandsyd er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikter og lokalsamfund i Stevns, Faxe, Næstved og Vordingborg Kommuner. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

 Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende i kommunen kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG ved at kontakte vores koordinator.

 Du kan også lære os bedre at kende ved at læse vores udviklingsstrategi.

LAG Sjællandsyd


Tel.: 2896 2555
ris@dividendo.dk

Post og pakker kan sendes til;
LAG SjællandSyd
Ringstedgade 140
4700 Næstved

Læs vores Cookie- og Privatlivspolitik

Tilgængelighedserklæring

Følg os på Facebook